Despre noi

Compania noastră, care și-a început activitățile în sectorul Construcții și produse alimentare în Batman, în 1981, continuă producția de măsline în zona industrială organizată Aydın ASTİM sub numele de Aydona Zeytincilik din 2004. Astăzi, funcționează într-o suprafață închisă de 3800 m2 într-o suprafață de fabrică de 6200 m2. Întreprinderea noastră, care are o capacitate de 600 tone / lună, colectează cu atenție măslinele din regiunile lor și le prelucrează în cele mai bune condiții.

Scopul nostru este de a introduce țara noastră în cel mai bun mod prin oferirea unor soiuri de măsline üretilenn din Turcia pe piața mondială. În această direcție, exportăm măsline în diferite țări, în primul rând România, Bulgaria și Orientul Mijlociu.

Pe lângă mărcile noastre Ada, Aydona și Na, realizăm fabricarea contractelor. În acest fel, oferim servicii clienților noștri care au devenit mărci respectate în regiunile lor și le permitem să vândă măsline de calitate.

După cum se știe, după recoltarea măslinelor, este un produs care poate fi păstrat mult timp prin îngrijire și protecție. Pentru a menține tehnologia, cerințele de igienă și calitatea dezvoltării în toate aceste procese; Lucrăm în conformitate cu sistemele de management al calității ISO 9001 și ISO 22000.

Încercăm să ne atingem obiectivul fără a sacrifica calitatea, selectând cu atenție măslinele Aydın, măslinele Gemlik, măslinele Ayvalık și multe alte măsline speciale. NU OFERIM NICI UN PRODUS PE CARE NU VĂ VĂ MÂNCĂM PE NOI!

Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
ASTİM Organize Sanayi Bölgesi Ata OSB Mah. Astim Blv. No:13 Efeler/AYDIN
+90 256 231 14 78
export@aydona.com
www.aydona.com ©
X