За нас

Нашата компания, която стартира дейността си в сектора на строителството и храните в Батман през 1981 г., продължава производството на маслини в Aydın ASTİM организирана индустриална зона под името Айдона Зейтинцилик от 2004 г. Днес тя работи в затворена площ от 3800 м2 в заводска площ от 6200 м2. Нашето предприятие, което е с капацитет от 600 тона / месец, събира внимателно маслините от своите региони и ги обработва при най-добри условия.

Нашата цел е да представим страната ни в най-добрия начин, като предлага üretilenn сортове маслини в Турция на световния пазар. В тази посока изнасяме маслини в различни страни, предимно Румъния, България и Близкия изток.

В допълнение към нашите марки Ada, Aydona и Na, ние правим договорно производство. По този начин ние предоставяме услуги на нашите клиенти, които са станали уважавани марки в своите региони и им даваме възможност да продават качествени маслини.

Както е известно, след беритбата на маслините това е продукт, който може да се съхранява дълго време чрез грижи и защита. За да се поддържа технологията, хигиенните изисквания и качеството да се развиват във всички тези процеси; Работим в съответствие с ISO 9001 и ISO 22000 системи за управление на качеството.

Опитваме се да постигнем целта си, без да жертваме качеството, като внимателно подбираме маслините Aydın, Gemlik, маслините Ayvalık и много други специални маслини. НЕ ПРЕДЛАГАМЕ ПРОДУКТ, КОЙТО НЯМА ДА Ядем САМО!

Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
ASTİM Organize Sanayi Bölgesi Ata OSB Mah. Astim Blv. No:13 Efeler/AYDIN
+90 256 231 14 78
export@aydona.com
www.aydona.com ©
X