За нас

Нашата компания, която стартира дейността си в сектора на строителството и храните в Батман през 1981 г., продължава производството на маслини в Aydın ASTİM организирана индустриална зона под името Айдона Зейтинцилик от 2004 г. Днес тя работи в затворена площ от 3800 м2 в заводска площ от 6200 м2. Нашето предприятие, което е с капацитет от 600 тона / месец, събира внимателно маслините от своите региони и ги обработва при най-добри условия.

Нашата цел е да представим страната ни в най-добрия начин, като предлага üretilenn сортове маслини в Турция на световния пазар. В тази посока изнасяме маслини в различни страни, предимно Румъния, България и Близкия изток.

В допълнение към нашите марки Ada, Aydona и Na, ние правим договорно производство. По този начин ние предоставяме услуги на нашите клиенти, които са станали уважавани марки в своите региони и им даваме възможност да продават качествени маслини.

Както е известно, след беритбата на маслините това е продукт, който може да се съхранява дълго време чрез грижи и защита. За да се поддържа технологията, хигиенните изисквания и качеството да се развиват във всички тези процеси; Работим в съответствие с ISO 9001 и ISO 22000 системи за управление на качеството.

Опитваме се да постигнем целта си, без да жертваме качеството, като внимателно подбираме маслините Aydın, Gemlik, маслините Ayvalık и много други специални маслини. НЕ ПРЕДЛАГАМЕ ПРОДУКТ, КОЙТО НЯМА ДА Ядем САМО!

За нас
За нас
За нас
За нас
За нас
За нас
ASTİM Organize Sanayi Bölgesi Ata OSB Mah. Astim Blv. No:13 Efeler/AYDIN
+90 256 231 14 78
export@aydona.com
www.aydona.com ©
X